CryptoStyled

Shop

Verzend en retour voorwaarden

Cryptostyled.com verzenden:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is binnen 1-3 werkdagen in huis. Dit is afhankelijk van onze verzendpartners PostNL en DPD. U krijgt van uw geplaatste bestelling een email met een track and trace code zodat u de zending live kunt volgen. Indien u kiest voor een bankoverschrijving zal de bestelling pas worden verzonden als uw betaling bij ons binnen is.Indien een artikel toch niet op voorraad blijkt te zijn dan nemen wij even contact met u op. Mits u bij de eerste leverpoging niet thuis bent zal er altijd nog minimaal 1 keer een poging worden gedaan om het pakket bij u af te leveren en indien nodig kunt u het pakje bij een afhaalpunt ophalen.

Levertijden Nederland en Belgie:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is binnen 1-3 werkdagen in huis. Dit is afhankelijk van onze verzendpartners PostNL en DPD. U krijgt van uw geplaatste bestelling een email met een track and trace code. Voor de rest van Europa zie onze internationale pagina.

Verzendkosten Nederland en Belgie:
Je mag zoveel producten bestellen als je wilt. De verzendkosten zijn eenmalig: Nederland € 6,95 voor een zending met track and trace. Belgie € 8,95 voor een zending met track and trace.

Voor de rest van Europa zie onze internationale verzendpagina.
Indien u artikelen terug wenst te sturen en u komt onder het bedrag van gratis verzending dan zullen de verzendkosten alsnog in rekening worden gebracht.

Pakket retourneren:
Indien u om wat redenen dan ook niet tevreden bent met u product dan mag u deze zonder opgaaf van reden terugsturen.Er zijn een aantal voorwaarden het terugsturen van uw product. Om onnodige retouren te voorkomen hebben alle kledingstukken een maattabel bij de productomschrijving staan.

Alle artikelen mogen binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen geretourneerd worden, maar moeten wel ongebruikt en in originele staat zijn.
De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.
Stuur producten altijd terug in de originele verpakking.
Het product mag niet gedragen of gebruikt zijn.
De zending moet compleet zijn, precies zoals die is geleverd.

Mocht u toch nog vragen hebben dan mag u contact met ons opnemen via:
Whatsapp linkjes plaatsen
facebook linkjes plaatsen
email linkjes plaatsen
discord kanaal linkjes plaatsen
Instagram linkjes plaatsen